Konten Liyane, Masalah liyane: Perjuangan Rep Sales

Kita wis nerbitake babagan alat sing cocog karo upaya sales lan marketing. Miturut pendapat saya, wakil penjualan duwe tugas sing luwih angel ditindakake saiki. 59% wektu kanggo nindakake tugas saliyane adol kayata riset akun lan ngasilake petunjuk. Lan konsumen lan bisnis bisa nindakake riset luar biasa kanthi online, ngevaluasi fitur, mupangat, produk, layanan, rating lan review. Senadyan akeh bahan pemasaran sing kasedhiya, 40% pemasaran

Evolusi Penjual

Kanthi kamajuan pemasaran, ora ana sangsi manawa dodol kudu nanggapi lan nyetel owah-owahan ing riset lan tumindak tuku masarakat. Wiwit taun 1800-an, infographic saka Caskey Training iki rinci babagan ekonomi saiki, taktik salesman, sikap konsumen, strategi, lan reaksi. Kepiye carane kita tekan kene? Infographic ing ngisor iki menehi sampeyan sawetara babagan carane ndeleng jagad profesional sing adol saiki lan mbantu sampeyan mikir maneh peran sampeyan

Paradigma Penjualan sing Ganti

Acara Techmakers sabanjure bakal dadi acara spesial! Aku ngucapke matur nuwun sanget kanggo kesempatan kanggo ngobrol lan Techmaker nyedhiyakake pamirsa sing beda. Produsen teknologi umume profesional teknologi sing nggawe jurang antarane mburi lan wong ngarep. Uga ana campuran bisnis cilik lan gedhe sing melu acara kasebut. Acara sabanjure yaiku ing kutha Scotland's Brewhouse, dina Selasa, 5 Januari jam 5:30 PM. Muga-muga sampeyan bisa dadi