CometChat: Teks, Teks Grup, Swara, lan Video Chat API lan SDK

Apa sampeyan nggawe aplikasi web, aplikasi Android, utawa aplikasi iOS, nambah platform kanthi kemampuan kanggo pelanggan ngobrol karo tim internal minangka cara sing luar biasa kanggo nambah pengalaman pelanggan lan nambah keterlibatan karo organisasi sampeyan. CometChat mbisakake pangembang kanggo mbangun pengalaman chatting sing dipercaya lan lengkap ing aplikasi seluler utawa web apa wae. Fitur kalebu Obrolan Teks 1-kanggo-1, Obrolan Teks Grup, Indikator Ngetik & Waca, Single Sign-On (SSO), Swara & Video

Statistik Pemasaran Konten B2B kanggo 2021

Pemasar Konten Elit ngembangake artikel sing luar biasa lengkap babagan Statistik Pemasaran Konten sing kudu dicerna saben bisnis. Ora ana klien sing ora kalebu marketing konten minangka bagean saka strategi pemasaran sakabèhé. Kasunyatane, para panuku, utamane para panuku bisnis-kanggo-bisnis (B2B), nggoleki masalah, solusi, lan panyedhiya solusi. Pustaka konten sing dikembangake kudu digunakake kanggo nyedhiyakake kabeh rincian sing dibutuhake kanggo menehi jawaban uga

SaaS Companies Excel ing Sukses Pelanggan. Sampeyan Uga Bisa… Lan Mangkene Cara

Piranti lunak ora mung tuku; iku hubungan. Nalika berkembang lan nganyari kanggo memenuhi panjaluk teknologi anyar, hubungan kasebut tuwuh antara panyedhiya piranti lunak lan pangguna pungkasan - pelanggan - nalika siklus tuku terus-terusan terus. Panyedhiya software-as-a-service (SaaS) asring unggul ing layanan pelanggan supaya bisa urip amarga melu siklus tuku terus-terusan kanthi luwih saka siji. Layanan pelanggan sing apik mbantu njamin kepuasan pelanggan, ningkatake pertumbuhan liwat media sosial lan referensi lisan, lan menehi

Nguasai Konversi Freemium Tegese Serius babagan Analitik Produk

Apa sampeyan ngomong Rollercoaster Tycoon utawa Dropbox, penawaran freemium tetep dadi cara umum kanggo narik pangguna anyar menyang produk piranti lunak konsumen lan perusahaan. Sawise mlebu ing platform gratis, sawetara pangguna pungkasane bakal ngonversi menyang rencana mbayar, dene akeh liyane sing bakal tetep ing level gratis, konten kanthi fitur sing bisa diakses. Riset babagan topik konversi freemium lan penylametan pelanggan akeh banget, lan perusahaan terus-terusan ditantang supaya bisa nambah dandan tambahan ing

Apa Waktos Paling Apik kanggo Kirim Email (Dening Industri)?

Wektu ngirim email bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang tarif mbukak lan klik-tayang kampanye email batch sing dikirim bisnis menyang pelanggan. Yen sampeyan ngirim jutaan email, ngoptimalake wektu bisa ngganti keterlibatan kanthi rong persen ... sing bisa gampang diterjemahake nganti atusan ewu dolar. Platform panyedhiya layanan email saya canggih babagan kemampuan ngawasi lan ngoptimalake wektu ngirim email. Sistem modern