Mungkasi Ngabarake Jaringan Sosial menyang Bisnis

Ana sawetara wong sing aku hormati kanthi regional lan nasional ing sorotan Media Sosial - nanging aku percaya tenan manawa dheweke ngarahake sawetara bisnis menyang arah sing salah kanthi menehi saran supaya investasi mung ing jaringan sosial. Kaya sing sampeyan ngerteni, aku aktif ngliwati jaringan sosial, situs web media sosial lan aplikasi sosial. Aku duwe cukup ngetutake jaringan sing dakgabungake. Pitakonane kepiye