Viraltag: Temokake, Ngatur, Kurasi, Nuduhake lan Lacak Gambar Online

Nggunakake citra kanthi online kanthi efektif bakal nambah penjualan e-commerce, jangkauan publikasi, utawa bisnis sampeyan. Yen perusahaan sampeyan makarya ing bidang fotografi, panganan, fesyen utawa promosi acara visual, sampeyan wis nyoba nuduhake konten visual kanthi online. Visual minangka dominasi internet - saka feed Facebook menyang Pinterest. Visual wis kabukten bisa nyurung klik, nuduhake, ngerti lan konversi. Masalah kanggo akeh bisnis yaiku cara ngatur sumber daya gambar - saka

Ora Entuk Gampang kanggo Pemasar

Kunci kanggo akeh tautan sing dak bagi lan kiriman sing dak tulis ing blog iki yaiku otomatisasi. Alesannya sederhana ... sekaligus, para pemasar bisa gampang ngganggu konsumen nganggo merek, logo, jingle lan sawetara kemasan apik (aku ngakoni manawa Apple isih hebat babagan iki). Medium padha arah. Kanthi tembung liyane, para Pemasar bisa crita lan konsumen utawa konsumen B2B kudu nampa… preduli saka akurat apa.