Strategi Pemasaran Konten Pemilu AS 2012

Saiki katon yen para pelaku wis jelas (anak Libertarian saya ora setuju), kayane loro kamp kasebut wis rampung lan strategi online wis diwiwiti! Situs web Whitehouse dhewe wis diowahi dadi siji kaca landas raksasa kanggo njupuk alamat email, sing mbutuhake pengunjung ngeklik informasi apa wae: Whitehouse uga wis rutin nerbitake infografis… babagan Utang Nasional, rega bensin, lan uga level pasukan ing Irak. Aku

Google Nambahake Formulir menyang Google Spreadsheets

Aku pangguna Google Spreadsheets sing seneng banget. Google mung nambahake fitur sing nyenengake sing bisa dadi minat para Pemasaran kanggo njupuk data (conto: kontes lan program pilihan) tanpa mbutuhake pangembangan profesional. Sampeyan saiki bisa nggawe formulir kanggo ngirim langsung menyang Google Spreadsheet! Iki isih adoh saka aplikasi sing kuat kaya Formspring, nanging bisa uga migunani kanggo sawetara bentuk sing cepet lan reged. Apamaneh yen