Apa Kamungkinan Strategi Media Sosial Sampeyan Bakal Menehi Modal Balik Modal?

Minggu iki, klien sing lagi konsultasi takon kenapa konten sing wis digunakake kanthi hard kaya ora mbebayani. Klien iki durung ngupayakake ngembangake pandhuan ing media sosial, tinimbang ngetrapake umume kanggo pemasaran metu. Kita nyedhiyakake foto ukuran para pamirsa ing media sosial dibandhingake karo pesaing - lan banjur menehi pengaruh ing babagan

Respon Sosial lan ROI miturut Industri

Iki minangka infographic hebat saka Demandforce, Ditata Sosial kanggo Sampeyan (Aku bisa ngrungokake lagu!). Nalika akeh perusahaan sing nyoba ngukur laba investasi, data ing infographic iki nuduhake masalah sing luwih jero. Wong nyoba nyambung karo sampeyan liwat media sosial nanging sampeyan ora ana. Salah sijine yaiku nyiyapake Kaca Facebook kanggo bisnis sampeyan, nanging liyane minangka tujuane supaya pelanggan melu aktif