Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Pengaruh Sosial

Aku ngira akeh pemasar ngerteni pengaruh sosial kaya dene jinis fenomena anyar. Aku ora percaya. Ing wiwitan televisi, kita nggunakake newscaster utawa aktor kanggo masang barang menyang pamirsa. Telung jaringan kasebut nduweni pamirsa lan ana kapercayan lan otoritas sing diadegake ... mula industri iklan komersial lair. Nalika media sosial nyedhiyakake sarana komunikasi rong arah, pengaruh media sosial isih ana

Sacara total Awe.sm Media Sosial Analytics

Nalika nerangake pemasaran media sosial, analitik minangka pangalo game. Tanpa analytics, dadi mokal kanggo nemtokake kampanye sing sukses, ing endi ngarahake penghasilan iklan, lan apa sing ana gandhengane karo pelanggan. Nanging analytics kanggo analitik ora ana gunane. Mung sing nerangake kepiye intervensi media sosial sing nambah nilai utawa nyebabake konversi dadi penting. Awe.sm nindakake marketing kinerja kanggo media sosial. Iki nambah analytics media sosial kanthi

5 Sastranegara kanggo Entuk Perhatian ing Web

Iki bisa uga minangka postingan sing ironis amarga kasunyatan manawa blogku rada nyuda maca. Sejatine aku ngerti apa sing nyebabake, nanging aku kurang wektu saiki kanggo nandur modal kanggo mungkasi. Nanging aja kuatir, aku bakal enggal ngowahi! Kanthi mekaten, aku wis mikir akeh babagan dalan sing bisa ditindakake perusahaan lan individu kanggo narik kawigatene kancane, prospek, lan / utawa klien.

Blog Tuwuh Paling Cepet ing Planet?

Luwih saka setaun kepungkur (2005) aku mutusake aku kudu nemtokake sawetara target teknologi kanggo aku. Diilhami dening wong kaya Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble lan Shel Israel, aku kepengin weruh blogging, jejaring sosial, optimisasi mesin telusuran, lan analitis uga kabeh teknologi sing ndasari. Iki dudu ilmu roket, nanging wis dadi periode sing luar biasa ing uripku. Aku wis nemokake karepku, lan aku wis mantep

Apa sing Jeneng Blog?

Sawise maca Obrolan Naked dening Robert Scoble lan Shel Israel, aku mutusake nggawe sawetara perubahan ing blogku. Paling penting, jeneng blog. Blogku mung “Douglas Karr”Sadurunge, nanging aku nindakake sawetara jeneng lan milih On Influence and Automation. Aku nulis babagan iki. Aku uga wis nindakake sawetara perkara sing apik karo situs iki, nggunakake grafis luwih cetha, grafis header anyar karo cangkirku sing mesem, lan

Pengaruh lan Otomatisasi

Amarga kepincut karo bab ing Conversation Naked, aku mutusake arep nulis ulang blog ing dina iki. Aku mung ngarani Douglas A. Karr, pemasaran digital lan basis data. Pancen ora ujar akeh babagan sapa sejatine aku lan apa sing dakkarepake liwat blog, nanging. Yen ana wong sing ngetik 'otomasi pemasaran' Feedster, aku yakin manawa aku ora ana ing endi-endi ing dhaptar - sanajan iku hasratku. Aku nyoba