Evolusi Optimisasi Mesin Telusuran: Kanthi Sawetara Saran SEO Gratis

Pungkasan minggu iki, aku nemoni kopi karo kanca sing kerja ing industri jasa rumah tangga. Dheweke sedhih manawa perusahaan kasebut duwe kontrak karo agensi SEO sajrone sawetara taun kepungkur, nanging dheweke ora yakin manawa entuk entuk investasi maneh kanggo dhuwit sing wis dibuwang karo dheweke. Total kasebut udakara luwih saka $ 100,000 sajrone konsultan kasebut. Kalorone kuwatir yen