Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis

Menara Tech Sampeyan Apa Mbebayani?

Apa pengaruhe yen menara teknologi sampeyan ambruk ing lemah? Iki minangka ide sing nyebabake sawetara dina Sabtu kepungkur nalika bocah-bocah dolanan Jenga nalika nindakake presentasi anyar babagan sebab kenapa para pemasar kudu mikirake tumpukan teknologi. Aku ngerti manawa tumpukan teknologi lan menara Jenga pancen padha. Jenga, mesthine dimainake kanthi numpuk blok kayu nganti kabeh

4 Strategi kanggo Nyuda Risiko Penipuan Klik Rampan

Iklan Digital kemungkinan bakal dadi belanja iklan media paling dhuwur ing 2016 miturut comScore. Semono uga target target penipuan klik sing ora bisa ditolak. Nyatane, miturut laporan anyar babagan apus-apus ing industri pariwara online, sepertiga saka kabeh pangeluaran pariwara bakal muspra amarga penipuan. Jaringan Distil lan Biro Pariwara Interaktif (IAB) ngluncurake Pandhuan Digital Publisher kanggo Ngukur lan Mitigasi Lalu Lintas Bot, sawijining laporan sing mriksa dina iki

Ngatur Risiko

Ana wong ing saindenging negara sing napas lega nalika ndeleng Shuttle Discovery sing sukses diluncurake. Ana sing percaya yen miliaran dolar sing digunakake kanggo program luar angkasa kasebut mung mbuwang-mbuwang dhuwit. Aku ora bisa setuju maneh. Kaya karo peluncuran paling anyar iki, target target sing meh ora bisa digayuh yaiku sing nyebabake inovasi lan kemajuan. Program luar angkasa minangka salah sawijining program sing