Piranti Riset, Analisis, Pemantauan, lan Alat Manajemen Hashtag

Hashtag minangka tembung taun kepungkur, ana bayi sing jenenge Hashtag, lan tembung kasebut dilarang ing Prancis (mot-dièse). Hashtags tetep duwe mupangat gedhe nalika digunakake kanthi tepat ing media sosial - utamane amarga panggunaane wis ngluwihi Twitter lan Facebook. Yen sampeyan pengin sawetara dhasar hashtag, deleng Pandhuan Hashtag sing wis diterbitake. Sampeyan uga bisa maca kiriman babagan nemokake hashtag paling apik kanggo saben sosial

Cara Riset Hashtag Paling Apik

Hashtags wis bareng karo kita wiwit diluncurake 8 taun kepungkur ing Twitter. Salah sawijining sebab kenapa nggawe plugin Shortcode yaiku nambah visibilitas ing Twitter. Fitur utama yaiku kemampuan kanggo nambah hashtags ing shortcode. Nopo nopo Sacara sederhana, akeh wong sing riset Twitter kanthi aktif adhedhasar hashtag sing dituduhake. Kaya tembung kunci sing penting digoleki, tagar uga penting kanggo telusuran ing media sosial.

Pandhuan #Hashtag

Kita wis nulis pentinge nggunakake tagar nalika nggunakake Twitter, nanging uga metodologi sing nyebar uga liwat platform liyane. Paling penting, Youtube, Instagram lan Google+ wis nambah dhukungan… kanthi Facebook cedhak! Cukup, tagar minangka cara sing gampang kanggo nuduhake tembung, frase utawa topik kunci ing teks sampeyan. Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing nggunakake hashtag pisanan? Sampeyan bisa matur nuwun marang Chris Messina ing taun 2007 ing Twitter! piye kabarmu