Ora Kabeh Wong sing Berinteraksi karo Sampeyan Minangka Pelanggan

Interaksi online lan kunjungan unik menyang situs web sampeyan ora mesthi dadi pelanggan kanggo bisnis sampeyan, utawa uga calon pelanggan. Perusahaan asring nggawe kesalahan yen asumsi manawa saben kunjungan menyang situs web yaiku wong sing minat karo produke, utawa manawa sapa sing ndownload whitepaper wis siyap tuku. Ora ngono. Ora babar pisan. Pengunjung web bisa duwe macem-macem alasan kanggo nggoleki situs sampeyan lan mbuwang wektu karo konten sampeyan, ora ana

Cara Nggawe Otomatisasi Marketing kanggo Sampeyan

Ana akeh kebingungan ing ngarep online saiki babagan apa sing diarani otomatisasi pemasaran. Kayane perusahaan sing ngerti babagan cara ngirim email adhedhasar acara sing dipicu, dheweke diarani otomatisasi pemasaran. Kita wis sinau saka sponsor otomasi pemasaran kita, Right On Interactive, manawa ana ciri khas sistem otomatisasi pemasaran sing kudu digoleki saben pemasar: Data - kemampuan kanggo nglumpukake data, liwat formulir,

3 Pilar Pemasaran

Menang, Tetep, Tumbuh… kuwi mantra perusahaan otomasi pemasaran Tengen Interaktif. Platform otomasi pemasaran dudu fokus ing akuisisi - fokus ing siklus siklus pelanggan lan nemokake pelanggan sing bener, njaga pelanggan, lan nambah hubungan karo para pelanggan. Iku luwih efisien tinimbang telusuran telusuran sing telas. T2C nggabungake infographic iki sing takon penting, kenapa kita ora nyusun departemen pemasaran kanthi cara iki? Napa kita ora

Gangguan ing Otomatisasi Pemasaran

Nalika aku bubar nulis babagan marketing kepungkur, saiki lan masa depan, salah sawijining fokus yaiku otomatisasi pemasaran. Aku ngomong babagan industri saestu pamisah. Ana solusi low-end sing mbutuhake sampeyan cocog karo proses kasebut supaya sukses. Iki ora larang regane… akeh regane ewonan dolar saben wulan lan dhasar sampeyan mbutuhake maneh cara kerja perusahaan supaya cocog karo metodologi. Aku percaya manawa iki akeh musibah

Tren Otomatis Pemasaran, Tantangan, lan Sukses

Holger Schulze lan blog Pemasaran Teknologi Kabeh nganakake survey pemasar B2B ing Komunitas Pemasaran Teknologi B2B ing LinkedIn. Aku takon Troy Burk, CEO Right On Interactive - platform otomatisasi pemasaran sing wis dikenal minangka pimpinan industri - kanggo menehi umpan balik babagan asil survey. Survei kasebut rampung kanthi apik lan nyedhiyakake sawetara metrik sing apik babagan subset pemasar B2B nggunakake otomatisasi pemasaran. Kudos