Tangkap Ulasan Yelp lan Google saka Aplikasi sing Sampeyan Gunakake Pelanggan!

Durung suwe iki, kita wis wawancara apik karo Daniel Lemin, penulis Manipu Dheweke ngomong babagan pentinge njupuk ulasan supaya duwe tinjauan sing anyar lan kanggo nglawan review negatif sing bisa ditindakake. Apa ana wektu sing luwih apik kanggo njupuk review sing apik tinimbang sawise pelanggan ngilangi bisnis sampeyan? Bisa uga ora - mula ora