OneLocal: Suite Piranti Pemasaran kanggo Bisnis Lokal

OneLocal minangka alat pemasaran sing dirancang kanggo bisnis lokal kanggo entuk luwih akeh pangguna, rujukan, lan - pungkasane - kanggo nambah penghasilan. Platform kasebut fokus ing jinis perusahaan jasa regional, kalebu otomotif, kesehatan, kesehatan, layanan omah, asuransi, real estate, salon, spa, utawa industri ritel. OneLocal nyedhiyakake suite kanggo narik, njaga, lan promosi bisnis cilik sampeyan, kanthi alat kanggo saben bagean lelungan pelanggan. Alat adhedhasar awan saka OneLocal mbantu