Mergo Mambu karo Rating & Ulasan Plugin WordPress

Kontribusi kanggo gerakan open source pancen apik tenan, nanging minggu iki dudu salah sawijining jaman. Kita wis menehi kontribusi kanggo komunitas WordPress sajrone dasawarsa saiki. Kita wis nggawe plugin sing ora kaétung. Sawetara wis pensiun, lan liyane duwe pajanan sing luar biasa. Plugin Widget Gambar Rotator, kayata, wis diunduh kaping 120,000 kaping lan aktif ing luwih saka 10,000 situs WordPress. Siji plugin sing wis diinvestasikan atusan jam yaiku CircuPress, email