8 Tren ing Teknologi Perangkat Lunak Eceran

Industri ritel minangka industri ageng sing nindakake akeh tugas lan kegiyatan. Ing kiriman iki, kita bakal ngrembug babagan tren paling dhuwur ing piranti lunak ritel. Tanpa ngenteni akeh, ayo pindhah menyang tren. Pilihan Pembayaran - Dompet digital lan gateway pembayaran sing beda nambah keluwesan kanggo pembayaran online. Pengecer entuk cara sing gampang nanging aman kanggo memenuhi syarat pembayaran para pelanggan. Ing cara tradisional, mung awis sing diijini minangka pambayaran

Apa Waktos Paling Apik kanggo Kirim Email (Dening Industri)?

Wektu ngirim email bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang tarif mbukak lan klik-tayang kampanye email batch sing dikirim bisnis menyang pelanggan. Yen sampeyan ngirim jutaan email, ngoptimalake wektu bisa ngganti keterlibatan kanthi rong persen ... sing bisa gampang diterjemahake nganti atusan ewu dolar. Platform panyedhiya layanan email saya canggih babagan kemampuan ngawasi lan ngoptimalake wektu ngirim email. Sistem modern

Strategi lan Tantangan Go to Marketing Marketing ing Era Pasca-Covid

Wayahe istimewa ing taun iki cedhak, wektu kita kabeh ngarepake santai karo wong sing kita tresnani lan sing paling penting melu blanja plancongan. Sanajan ora kaya preinan biasane, taun iki beda amarga ana gangguane COVID-19. Nalika jagad iki isih ngupayakake ngatasi kahanan sing durung mesthi iki lan bali menyang normal, akeh tradhisi preinan uga bakal weruh pangowahan lan katon beda-beda.

Playbook Merek Sampeyan Kanggo Ngirim Musim Liburan sing Sukses 2020

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang urip kaya sing wis dingerteni. Norma kegiatan lan pilihan saben dinane, kalebu apa sing kita tuku lan kepiye carane nindakake, wis malih tanpa tandha-tandha bali menyang cara lawas. Ngerti preinan wis cedhak, bisa ngerti lan ngantisipasi tumindak konsumen sajrone wektu sing rame banget ing taun iki bakal dadi kunci kanggo ngrampungake sukses, luar biasa