Statistik E-niaga: Pengaruh Pandemi COVID-19 lan Lockdown ing Eceran lan Online

Pengaruh pandemi kasebut mesthi bakal menang lan uga kapitunan taun iki. Nalika pengecer cilik dipeksa nutup lawang, konsumen kuwatir karo COVID-19 kepeksa supaya pesen online utawa ngunjungi toko ritel gedhe. Watesan pandemi lan pamrentah sing ana gandhengane wis ngganggu kabeh industri lan kita bakal bisa ndeleng efek ripple nganti pirang-pirang taun. Pandemi iki nyepetake tumindak konsumen. Akeh konsumen sing ora precaya lan terus ragu-ragu