Napa Teknologi Dadi Kritik Sukses ing Restoran

Kita duwe podcast sing luar biasa sing bakal diterbitake karo Shel Israel babagan bukune, Lethal Generosity. Salah sawijining topik sing narik kawigaten nalika ngobrol yaiku pirang-pirang teknologi sing wis dileksanakake kanggo nambah produktivitas lan akurasi ing saubenge pelanggan sing ngontrol transaksi ing tangan pelanggan. Mesthi ora ana tantangan sing luwih gedhe tinimbang mbukak restoran sing sukses saiki. Antarane biaya energi, turnover karyawan, peraturan, lan