Ponsel Pertama nalika Nyambung karo Pelanggan

Wingi kita nuduhake artikel rinci babagan checkout seluler kanggo proses kertu kredit, cara kerjane lan biaya sing gegandhengan. Ing wulan Agustus iki, KTT Inovasi Seluler CONNECT 2014 bakal dianakake kanggo para pengecer lan restoran ndeleng kemajuan teknologi sing luar biasa sing kedadeyan ing ruang seluler. Isis lan puncak ngrilis infographic iki, nuduhake data sing umume wong Amerika duwe smartphone, kanthi potongan sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata ing

Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku

Tren Konsumen Sosial Ponsel Restaurant 2012

Wis akeh bukti babagan pengaruh seluler babagan tren belanja ritel sing khas, nanging kudu dielingi manawa tindak tanduk Pelanggan Sosial Seluler (MoSoCo) uga duwe pengaruh gedhe ing restoran lan layanan perhotelan! Platform lan tablet seluler wis dadi produk adaptasi teknologi iki, lan ora nggumunake yen merek restoran, panganan & perhotelan bisa narik kawigaten nalika mlebu. Ing Tren Konsumen Sosial Ponsel