Wawasan sing apik babagan Kepiye Intelijen Berbasis Lokasi Ngewangi Pemasaran Mobil

Sawetara taun kepungkur, aku melu latihan kanthi rekomendasi saka kancaku Doug Theis babagan jaringan. Doug minangka jaringan sing paling apik sing aku kenal, mula aku ngerti yen bakal lunas ... lan bisa uga. Sing dakkerteni yaiku akeh wong sing salah nggawe nilai ing sambungan langsung, tinimbang sambungan ora langsung. Contone, aku bisa metu lan nyoba ketemu karo kabeh perusahaan teknologi pemasaran kanggo ndeleng manawa dheweke ngerti

Setengah Urip Meltdown Media Sosial

Nalika aku ngobrol ing San Diego babagan Troll Media Sosial, Krisis lan Blunders, aspek sing paling penting ing kabeh pidato yaiku rasa wedi sing ora perlu sing ditindakake liwat media sosial yen ana perusahaan sing gagal. Setengah umur krisis media sosial ana gandhengane karo sepira cepet perusahaan sabanjure. Lan saiki kedadeyan sawetara menit. Kabeh sing rame minggu iki yaiku kiriman ing Amy's Baking Company ing Scottsdale, Az.

Tren Konsumen Sosial Ponsel Restaurant 2012

Wis akeh bukti babagan pengaruh seluler babagan tren belanja ritel sing khas, nanging kudu dielingi manawa tindak tanduk Pelanggan Sosial Seluler (MoSoCo) uga duwe pengaruh gedhe ing restoran lan layanan perhotelan! Platform lan tablet seluler wis dadi produk adaptasi teknologi iki, lan ora nggumunake yen merek restoran, panganan & perhotelan bisa narik kawigaten nalika mlebu. Ing Tren Konsumen Sosial Ponsel