Perpustakaan Konten: Apa Iku? Lan Napa Strategi Pemasaran Konten Sampeyan Gagal Tanpa

Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap perusahaan sing duwe pirang-pirang yuta artikel sing diterbitake ing situs kasebut. Masalahe yaiku sawetara artikel sing wis diwaca, sanajan kurang mesin ing mesin telusuran, lan kurang saka siji persen duwe penghasilan. Aku nantang sampeyan mriksa perpustakaan konten sampeyan dhewe. Aku yakin sampeyan bakal kaget amarga persen kaca sing sejatine disenengi lan sampeyan lakoni

Riset Luwih Apik, Hasil sing Luwih Apik: Metode Platform ResearchTech

Metode minangka platform riset pasar otomatis lan minangka salah sawijining mung sawetara global sing dikembangake kanthi otomatis kanggo kabeh proses riset. Platform kasebut nggawe perusahaan luwih gampang lan cepet ngakses wawasan konsumen penting ing saben tahap pangembangan produk lan proses pemasaran supaya bisa njupuk keputusan bisnis sing luwih apik. Nganti selangkah maneh, Metode dirancang supaya bisa disesuaikan, menehi tanggapan konsumen marang perusahaan apa wae

Perusahaan sing nggunakake Media Sosial Kanggo Prediksi Permintaan: PepsiCo

Panjaluk konsumen saiki ganti luwih cepet tinimbang sadurunge. Asile, peluncuran produk anyar gagal kanthi rega sing paling dhuwur. Nanging, kanthi nganalisa pasar kanthi akurat lan ramalan panjaluk mbutuhake data terabyte, sing kalebu saka nomer jual, transaksi e-commerce, riwayat out-of-stock, rata-rata rega, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, lan akeh faktor liyane. Kanggo nambah, umume perusahaan tetep ora nggatekake pentinge nindakake dialog konsumen online kanggo prédhiksi tuku mbesuk

Panliten Sithik Bisa Ngartekno Saham Sosial lan Nganggo Penjualan

Nalika akeh bisnis cilik sing ninggalake Facebook, aku mesthi kepengin banget nalika ndeleng ana kedadeyan sing ora dikarepake kanggo klien. Pracayaa, kajaba yen mbayar kanggo promosi kiriman… Aku ora nemtokake pangarep-arep sing luwih dhuwur. Salah sawijining klienku yaiku perusahaan layanan omah sing dikelola kulawarga sing dadi layanan ing saindhenging negara bagian Indiana. Dheweke wis ana ing kene 47 taun lan duwe reputasi apik. Bubar, badai udan es nyerang kutha sing cedhak karo Indianapolis, sing diarani Greensburg.