ROBO: Kepiye Riset Online pembeli lan Tuku Offline

Nalika terus nggawe kesepakatan gedhe saka pertumbuhan sales online, penting dielingi yen 90% tuku konsumen isih ditindakake ing toko ritel. Iki ora ateges manawa online ora duwe pengaruh sing gedhe - ora. Pelanggan isih pengin kepenak nggoleki, ndemek, lan nyopir tes produk sadurunge mbayar. ROBO dudu anyar, nanging wis dadi pakewuh ing plancongan blanja konsumen lan