Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa sing diarani pemasaran media sosial? Aku ngerti yen orane kaya pitakon dhasar, nanging pancen pancen kudu diskusi. Ana sawetara dimensi kanggo strategi pemasaran media sosial sing apik uga hubungan sing ana gandhengane karo strategi saluran liyane kayata konten, telusuran, email lan seluler. Ayo bali menyang definisi pemasaran. Pemasaran minangka tumindak utawa bisnis riset, ngrancang, nglakokake, promosi lan adol produk utawa layanan. Media sosial yaiku a

Kepiye Rusak Reputasi Aku Kanthi Media Sosial… Lan Apa Sampeyan Mesthi Sinau

Yen aku wis seneng ketemu karo awakmu dhewe, aku mesthi yakin yen sampeyan bakal kepenak, lucu, lan welas asih. Yen aku durung nate ketemu karo sampeyan kanthi pribadi, aku wedi yen sampeyan mikir babagan aku adhedhasar media sosial. Aku wong sing semangat. Aku seneng banget karo gaweyan, kulawarga, kanca, iman, lan politik. Aku seneng dialog karo topik apa wae ... dadi nalika media sosial

Pandhuan Ultimate kanggo Ngawasi Reputasi Online Sampeyan

Wong sing apik ing Trackur nggabungake infographic iki babagan cara ngawasi reputasi pribadi utawa merek sampeyan kanthi online. Langkah-langkah sing ditemtokake: Temtokake reputasi sampeyan - ngawasi jeneng merek, jeneng perusahaan, jeneng produk lan variasi. Ukur pamirsa - sapa sing duwe reputasi online sampeyan? Ngerteni target sampeyan - kepiye sampeyan bisa ngukur manawa reputasi sampeyan wis apik? Temtokake kabutuhan - alat apa sing sampeyan lakoni

Apa Facebook Dibandhingake karo LinkedIn kanggo Jaringan Bisnis?

Kita urip ing jaman digital. Richard Madison saka Brighton School of Business & Management nggawe infographic iki sing nyinaoni babagan panggunaan Facebook lan LinkedIn kanggo Jaringan lan Pemasaran. Apa sampeyan ngerti manawa ana 1.35 milyar pangguna ing Facebook, lan nalika jaringan kasebut asring dianggep minangka sumber profesional sing ana 25 yuta kaca bisnis? Infographic iki mriksa kesempatan unik saben platform sing ditawakake profesional