E-niaga Sosial karo Moontoast

Kanthi luwih akeh wong sing gumantung karo jaringan sosial lan blog kanggo warta lan nganyari, fokuse yaiku kanggo narik pelanggan lan calon pelanggan liwat media sosial. Nanging, kanggo perusahaan, inisiatif keterlibatan utawa bangunan merek kasebut tetep ora ana gunane yen pungkasane ora entuk bathi. Ketik Moontoast, platform dagang pisanan sing bisa disebar kanthi sosial, saéngga perusahaan bisa ngobrol karo wong liwat media sosial, nyebarake situs afiliasi lan jaringan iklan, lan monetisasi keterlibatan kasebut