Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Kabeh sing Sampeyan Perlu Sinau babagan Retargeting lan Pemasaran Ulang!

Apa sampeyan ngerti mung 2% pengunjung sing tuku nalika pertama kali ngunjungi toko online? Kasunyatane, 92% konsumen malah ora ngrencanakake tuku nalika ngunjungi toko online kaping pisanan. Lan sepertiga konsumen sing pengin tuku, ninggali kranjang blanja. Coba deleng maneh tumindake tuku sampeyan kanthi online lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa browsing lan ndeleng produk kanthi online, nanging

Hasil Dinamis: Teknologi Personalisasi Omnichannel Powered AI

Mesin pembelajaran mesin canggih Dynamic Yield nggawe segmen pelanggan sing bisa ditrapake kanthi nyata, saéngga para pemasar bisa nambah penghasilan liwat personalisasi, rekomendasi, optimalisasi otomatis lan olahpesen 1: 1. Perusahaan sing unggul ing personalisasi ndeleng keterlibatan konsumen sing tambah, penghasilan paling ndhuwur, lan ROI sing luwih dhuwur. Nanging perusahaan sentris personalisasi ora kedadeyan. Perlu tuku, pilihan vendor, onboarding, lan implementasine sing tepat. Sawetara perusahaan nganggep personalisasi kaping pisanan. Sawetara nggunakake personalisasi email sing sederhana. Sawetara pengin

10 Tren E-Niaga sing Bakal Sampeyan Dileksanakake ing 2017

Durung suwe iki, konsumen ora seneng banget ngetik data kertu kredit kanthi online kanggo tuku. Dheweke ora ngandel karo situs iki, dheweke ora ngandel karo toko, ora ngandelake pengiriman… dheweke ora ngandel apa-apa. Nanging sawetara taun mengko, lan rata-rata konsumen nggawe luwih saka separo kabeh tuku online! Digabungake karo kegiatan tuku, pilihan platform e-commerce sing luar biasa, pasokan situs distribusi sing ora ana enteke, lan