Relevan: Teknologi intelijen Email Langsung

Industri email duwe loro masalah utama kanthi terus nggunakake email massal: Personalisasi - Ngirim pesen sing padha, ing wektu sing padha, kanggo kabeh pelanggan email sampeyan ora entuk pesen sing pas menyang wektu sing pas kanggo sing nampa. Napa Marianne, 24 taun, nampa tawaran sing padha karo Michael, 57 taun, yen dheweke kepengin banget beda-beda? Amarga saben panampa unik, semono uga saben pesen. Dipersonalisasi