Afinitas: Manfaat Jaringan Sampeyan Kanggo Nutup Tawaran Liyane Kanthi Platform Intelijen Hubungan lan Analytics iki

Solusi manajemen hubungan pelanggan (CRM) rata-rata yaiku platform sing statis… basis data sambungan, kegiyatan, lan; bisa uga, sawetara integrasi karo sistem liyane sing nyedhiyakake wawasan tambahan utawa kesempatan pemasaran. Bebarengan, saben sambungan ing basis data sampeyan duwe sambungan sing kuat lan pengaruh menyang konsumen liyane lan sing nggawe keputusan bisnis. Nanging, tambahan jaringan sampeyan durung dituku. Apa Intelijen Hubungan? Teknologi intelijen hubungan nganalisa data komunikasi tim sampeyan lan kanthi otomatis nggawe grafik hubungan sing dibutuhake