Wicara Gratis Ora Nglindhungi Reputasi Sampeyan

Sam Montgomery minangka pamaca saka Martech Zone lan ngubungi aku babagan crita babagan bakat bal-balan enom sing jenenge Yuri Wright. Yuri aktif direkrut dening Michigan State… nganti sawetara wong maca tweet kasebut. Tweet kasebut ditampilake ing Chat Sports lan ora aman kerja (NSFW)… ngerti yen dheweke ora sopan. Yuri Wright, CB bintang 4 saka New Jersey, sapisan arep menyang Michigan ing taun 2012