Kejelasan: Peta Panas lan Rekaman Sesi Gratis kanggo Optimasi Situs Web

Nalika kita ngrancang lan ngembangake tema Shopify khusus kanggo toko busana online, kita pengin mesthekake yen kita ngrancang situs e-dagang sing elegan lan prasaja sing ora mbingungake utawa ngganggu para pelanggan. Salah sawijining conto tes desain yaiku blok informasi liyane sing duwe rincian tambahan babagan produk. Yen kita nerbitake bagean kasebut ing wilayah gawan, bakal nyuda regane lan ditambahake menyang tombol cart. Nanging, yen