Teknologi Trendi lan Data Gedhe: Apa sing kudu Diteliti ing Riset Pasar ing taun 2020

Saiki wis katon masa depan sing adoh: taun 2020 pungkasane bakal teka. Panulis fiksi ilmiah, ilmuwan terkenal, lan politikus wis suwe ngramal kaya apa jagad iki lan, nalika isih durung duwe mobil mabur, koloni manungsa ing Mars, utawa dalan gedhe tubular, kemajuan teknologi saiki pancen luar biasa - lan mung bakal terus nggedhekake. Nalika nerangake riset pasar, inovasi teknologi saka

ePR Breaking Marketing… ing Eropa

GDPR dikenalake Mei 2018 lan apik banget. Ya iku regangan. Langit ora tiba lan kabeh padha urip dina. Sawetara liyane ora ngganggu tinimbang liyane. Nopo nopo Amarga manawa diwenehake kanthi bebas, idin tartamtu, informasi lan ora jelas saiki dibutuhake saka warga Eropa sadurunge perusahaan bisa ngirim email. Oke… Nanging ayo rek rek. Apa raksasa otomasi pemasaran ing jagad iki, HubSpot, Marketos lan liya-liyane ngandhani manawa konten iku raja? Yen sampeyan nggawe,

Infografis: Privasi Media Sosial

Kaya CAN-SPAM ngganti industri pemasaran email ing salawas-lawase, kita kudu ngetrapake peraturan sing akeh banget ing media sosial lan ruang pemasaran seluler. Sanajan aku ora yakin manawa industri kasebut ana ing kahanan sing sedhih amarga infographic ing ngisor iki negesake, aku bakal mbela industri iki amarga pancen enom banget lan minangka wates anyar. Piranti lan informasi durung nate kasedhiya kaya saiki. Aku yakin para pemasar sing tanggung jawab nggunakake

Sawetara Humor Konsultasi ... Sendok lan String

Saka kanca, Bob Carlson, ing HealthX: Piwulang tanpa wates babagan cara konsultan bisa nggawe prabédan kanggo organisasi. Minggu kepungkur, kita nggawa kanca ing restoran anyar, lan ngerti yen pelayan sing njupuk pesenan nggawa sendok ing kanthong kaos. Katon rada aneh. Nalika bocah wadon nggawa banyu lan peralatan kita, aku ngerti dheweke uga duwe sendok ing kanthong kaos. Banjur aku mandeng-mandeng weruh