Fomo: Nambah Konversi liwat Bukti Sosial

Sapa wae sing makarya ing ruang e-commerce bakal ngandhani manawa faktor paling gedhe kanggo ngatasi tuku dudu rega, yaiku kapercayan. Tuku saka situs belanja anyar mbutuhake kapercayan saka konsumen sing durung nate tuku saka situs kasebut sadurunge. Indikator kepercayaan kayata SSL lengkap, pemantauan keamanan pihak katelu, lan rating lan review kabeh kritis ing situs commerce amarga menehi Shopper pangertene yen dheweke lagi nggarap

24 Tips Pro Pemasaran Inbound kanggo Pemasaran Konten E-niaga

Wong-wong ing ReferralCandy wis rampung maneh kanthi saran pemasaran inbound sing apik kanggo pemasaran konten e-commerce ing infographic. Aku seneng format iki sing digawe… dhaptar priksa sing apik banget lan format sing ngidini para pemasar bisa mindhai lan njupuk sawetara strategi sing apik uga saran saka sawetara profesional industri paling apik ing kene. Mangkene 24 Tips Juicy kanggo Pemasaran Konten E-niaga saka Pemasaran Inbound

Strategi Promosi Blog Saka Ahli Top Marketing

Strategi blogging sing sukses ora gampang nanging uga dudu ilmu roket. Sawetara wong mikir manawa "Yen sampeyan blog, dheweke bakal teka ..." nanging ora ana sing bisa nyebabake kasunyatan kasebut. Mesthi, sampeyan kanthi organik bisa narik kawigaten wong liya ing blog sampeyan lan bisa uga kontene. Nanging yen sampeyan ora entuk nomer nomer, sampeyan kudu nyengkuyung strategi blogging sing apik lan entuk wektu mbuwang,