Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis

Intelijen Visual Netra: Monitor Merek Sampeyan kanthi Online

Netra minangka startup sing ngembangake teknologi Pangenalan Gambar adhedhasar riset AI / Deep Learning sing ditindakake ing MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory. Piranti lunak Netra nggawa struktur kanggo perumpamaan sing durung kabentuk kanthi kajelasan sing luar biasa. Sajrone 400 milidetik, Netra bisa menehi tag gambar sing dipindai kanggo logo merek, konteks gambar, lan karakteristik wajah manungsa. Konsumen nuduhake 3.5 milyar foto ing media sosial saben dina. Sajrone citra sing dituduhake kanthi sosial, ana wawasan sing penting babagan kegiatan, minat,

Komunikasi Visual berkembang ing papan makarya

Minggu iki, aku ana ing rong rapat karo macem-macem perusahaan minggu iki sing komunikasi internal dadi fokus obrolan: Kaping pisanan yaiku Sigstr, alat pemasaran teken email kanggo ngatur tanda tangan email ing kabeh perusahaan. Masalah utama ing organisasi yaiku karyawan fokus marang tanggung jawabe lan ora mbutuhake wektu kanggo komunikasi merek kanthi eksternal menyang prospek lan pelanggan. Kanthi ngatur tapak asma email ing kabeh organisasi, Sigstr njamin sing anyar

Panguwasa: Elemen sing Ora Ana Paling Strategi Konten

Ora ana seminggu sing lumaku Martech Zone manawa kita ora menehi katrangan lan nuduhake kasunyatan, pendapat, kutipan wong liya, lan uga konten kanthi infografis lan publikasi liyane. Nanging kita dudu situs kurasi konten wong liya. Nuduhake ide wong liya ora bakal nggawe sampeyan dadi panguwasa, nanging ngakoni lan nguatake panguwasa penulis. Nanging… nambah, menehi komentar, ngritik, nggambarake lan nerangake luwih becik konten wong liya ora mung ngakoni lan nguatake