Kepiye Eksekutif Bisa Nggunakake Data Analytics kanggo Ningkatake Kinerja

Biaya sing murah lan cara analisis data sing saya canggih saya akeh, sanajan para startup anyar lan bisnis cilik bisa nguntungake wawasan sing unggul lan pangerten sing luwih apik. Analisis data minangka alat sing kuat sing duweni potensi kanggo nambah efisiensi, nambah hubungan pelanggan lan mesthekake manawa bisnis bisa ngenali lan ngrampungake masalah potensial kanthi luwih gampang. Sinau luwih sithik babagan alat paling anyar lan cara analisis supaya sumber lan solusi paling anyar

Piwik Versus Google Analytics: Kaluwihan Analytics On-Premise

Kita duwe klien sing disaranake Piwik. Dheweke ngalami sawetara masalah nglaporake kanthi serius karo Google Analytics lan analitik perusahaan sing mbayar amarga akeh pengunjung sing lagi tekan situs kasebut. Situs gedhe ora ngerti manawa ana masalah latensi lan watesan data ing Google Analytics. Klien duwe klompok web sing duwe bakat banget dadi internal analytics mesthi gampang. Bebarengan karo keluwesan kanggo ngatur

SeeVolution: Heatmaps lan Analytics Real-Time

Bisnis kanthi kabeh ukuran mesthi golek cara kanggo ngapikake situs web lan kanggo nambah tarif konversi situs web. Bilah alat SeeVolution nggunakake teknologi overlay, sing ngidini pangguna ndeleng analytics situs web tanpa nate ninggalake kaca kasebut, nyedhiyakake analytics sing akurat lan komprehensif kanthi cepet. Teknologi SeeVolution mbantu pangguna kanthi cepet nambah situs web kanthi toolbar analytics wektu nyata sing ngatur data prilaku, sing dianalisis lan ditampilake kanthi cetha

Apa sing diarani Analytics? Dhaptar Teknologi Analisis Marketing

Kadhangkala kita kudu bali menyang dhasar lan mikir tenan babagan teknologi kasebut lan kepiye cara mbantu kita. Analytics ing level paling dhasar yaiku informasi sing asil saka analisis data sing sistematis. Wis pirang-pirang taun kita wis ngrembug babagan terminologi analitik, nanging kadang-kadang luwih becik maneh. Definisi Analytics Marketing Analitik pemasaran kalebu proses lan teknologi sing ngidini para pemasar ngevaluasi sukses inisiatif pemasaran

Tonton Pengunjung Telusuri, Priksa, Tuku ing Real Time!

Analytics ora mesthi nyedhiyakake statistik jero lan antrian prilaku sing dibutuhake kanggo nambah pengalaman blanja online. Lexity duwe siji aplikasi, Lexity Live, sing ngidini sampeyan ndeleng pelanggan browsing, mriksa lan tuku kanthi nyata. Lexity Live minangka aplikasi gratis sing ndhukung platform e-commerce sing utama ing pasar. Mangkene rincian Lexity Live saka situse (priksa manawa bakal ndeleng Tur Live): ngawasi pelanggan