Apa Biaya Konferensi sing Lemah?

Aku ora bisa ngandhani yen wis kaping pira aku ana ing telpon konferensi sing mbuwang-buang wektu. Apa piranti lunak sing apik, presenter sing durung siyap, utawa bencana audio, mbuwang akeh wektu lan sumber daya. Lan mesthi ora bakal mbantu nalika aku rumangsa kedadeyan iki luwih saka 30 persen wektu. Saben rapat - online utawa langsung - investasi sampeyan perusahaan ngasilake wektu, dhuwit lan sumber daya. Apa investasi kasebut diganti

10 Tips kanggo Promosi Webinar Sabanjure

Ing 2013, 62% B2B nggunakake webinar kanggo promosi merek, sing mundhak saka 42% taun sadurunge. Temenan, webinar saya misuwur lan digunakake minangka alat generasi utama, ora mung alat pemasaran. Napa sampeyan kudu nggabungake menyang rencana lan anggaran pemasaran? Amarga webinar pangkat minangka format konten sing paling dhuwur kanggo nyopir petunjuk sing nduweni kualifikasi. Bubar, aku wis nggarap klien lan solusi webinar khusus, ReadyTalk, ing sawetara konten kanggo webinar paling apik

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

3 Alesan Aku Hosting Webinar karo ReadyTalk

Aku pisanan dikenalake karo ReadyTalk sawise nggawe webinar dilebur karo GoToWebinar. Aku duwe 3 tamu ing acara kasebut saka Denver, San Francisco, lan London. Luwih saka 200 pamiarso sing sabar lan grapyak nongkrong ing kono nalika kita nangani keterlambatan audio lan visual sing akeh. Dadi aku kudu golek panyedhiya kanthi infrastruktur sing pas kanggo nyengkuyung kabutuhane para presenter lan para pamiarso. Ing kene ReadyTalk unggul. Pengalaman Presenter: Webinar ReadyTalk