Adobe nyilem menyang Enablement Sales kanthi Aplikasi Alat Siap

Adobe's Experience Manager (AEM) lan Digital Publishing Suite (DPS) gabung supaya tim pemasaran bisa nggawe, nerbitake, lan ngoptimalake aplikasi seluler sentris konten. Amarga alat Adobe pribumi digunakake, video, audio, animasi lan elemen interaktif liyane bisa digunakake bebarengan karo analytics internal - tanpa mbutuhake pangembangan utawa migrasi pihak katelu. Adobe ngluncurake Adobe Readiness Toolkit, saéngga tim sales Adobe bisa ngatur presentasi klien nggunakake aplikasi integral