Cara ngrancang Kampanye Email Ninggalake Kréta Blanja

Ora ana sangsi ngrancang lan nglakokake kampanye email ninggali keranjang belanja efektif. Nyatane, luwih saka 10% email nilar kranjang dibukak, diklik. Lan nilai pesanan rata-rata tuku liwat email sing ditinggalake kranjang 15% luwih dhuwur tinimbang tuku sing biasane. Sampeyan ora bisa ngukur luwih akeh maksud tinimbang pengunjung ing situs sing nambahake item menyang keranjang belanja! Minangka pemasar, ora ana liyane sing lara ati tinimbang ndeleng arus masuk sing gedhe