Cara Ngalih Blog Sampeyan lan Tetep Momentum Panelusuran

Yen sampeyan duwe blog sing ana, kemungkinan sampeyan duwe otoritas mesin telusuran ing domain utawa subdomain kasebut. Biasane, perusahaan mung miwiti blog anyar lan ninggali blog sing lawas. Yen konten lawas sampeyan ilang, iki bisa uga bakal dadi momentum sing gedhe. Kanggo njaga otoritas mesin telusuran, iki carane pindhah menyang platform blog anyar: Ekspor konten blog lawas lan Impor menyang platform blog anyar.