Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Merek sing Bisa Dipercaya

Wingi ngobrol luar biasa karo Shel Israel ing ngendi dheweke ngumumake buku anyar sing ditulis karo Robert Scoble (nonton woro-woro ing Forbes minggu ngarep). Aku mikir topik kasebut cukup relevan karo infographic iki saka MDG Advertising. Shel ngrembug babagan kepiye para pemasar ndeleng media sosial minangka kesempatan kanggo adol ... nalika target media sosial kanggo konsumen durung mesthi padha. Ing balapan kanggo menang liwat pelanggan lan

15 Alasan Bisnis Nggunakake Twitter

Bisnis terus berjuang amarga nggunakake Twitter. Pilih salinan Twitterville: Kepiye Usaha Bisa Ngembangake ing Lingkungan Global Anyar dening Shel Israel. Iki minangka buku fantastis sing nyathet kelairan lan tuwuhing Twitter minangka media anyar sing luar biasa kanggo komunikasi. Nalika aku maca buku kasebut, Shel nyebutake sawetara alasan kenapa perusahaan pengin nggunakake Twitter. Aku ngira akeh sing layak didaftar…

Kepiye kepincut karo Media Sosial?

Nalika Shel takon wong sing bisa uga kepengin menehi respons babagan Survei SAP ing Media Sosial, aku langsung entuk kesempatan lan langsung nulis. Kanthi ijin Shel, dheweke ngidini aku ngirim tanggepan ing blogku. Iki Bagean I! Coba critakake kapan lan kepiye sampeyan dadi luwih dhisik minat karo media sosial. Ngopo Makarya ing Print Media luwih saka sepuluh taun, aku nonton nalika Internet wiwit cepet

Blog Tuwuh Paling Cepet ing Planet?

Luwih saka setaun kepungkur (2005) aku mutusake aku kudu nemtokake sawetara target teknologi kanggo aku. Diilhami dening wong kaya Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble lan Shel Israel, aku kepengin weruh blogging, jejaring sosial, optimisasi mesin telusuran, lan analitis uga kabeh teknologi sing ndasari. Iki dudu ilmu roket, nanging wis dadi periode sing luar biasa ing uripku. Aku wis nemokake karepku, lan aku wis mantep

Klub Pemasaran & Bisnis Indianapolis

Dina iki ing nedha awan aku ketemu sawetara kanca kanggo ngrembug Obrolan Naked. Kita duwe klompok individu sing makili akeh industri: legal, hubungan umum, televisi, telecomm, internet, pemasaran email, olahraga, hiburan, teknologi informasi, pemasaran lan penerbitan! Ora ala kanggo pertunjukan pertama! Umume kita wis maca kanthi lengkap Obrolan Naked, sawetara uga kalebu, lan sawetara sing bener ngetrapake sawetara materi saka buku kasebut. Kolega bisa

Apa sing Jeneng Blog?

Sawise maca Obrolan Naked dening Robert Scoble lan Shel Israel, aku mutusake nggawe sawetara perubahan ing blogku. Paling penting, jeneng blog. Blogku mung “Douglas Karr”Sadurunge, nanging aku nindakake sawetara jeneng lan milih On Influence and Automation. Aku nulis babagan iki. Aku uga wis nindakake sawetara perkara sing apik karo situs iki, nggunakake grafis luwih cetha, grafis header anyar karo cangkirku sing mesem, lan

Pengaruh lan Otomatisasi

Amarga kepincut karo bab ing Conversation Naked, aku mutusake arep nulis ulang blog ing dina iki. Aku mung ngarani Douglas A. Karr, pemasaran digital lan basis data. Pancen ora ujar akeh babagan sapa sejatine aku lan apa sing dakkarepake liwat blog, nanging. Yen ana wong sing ngetik 'otomasi pemasaran' Feedster, aku yakin manawa aku ora ana ing endi-endi ing dhaptar - sanajan iku hasratku. Aku nyoba