Short.io: Shortener URL Label Putih

Wis suwe, aku mlebu karo layanan kanggo nyepetake URL, nanging biaya sistem kasebut regane larang. Nggunakake subdomain dhewe luwih akeh regane ing model rega. Nyatane, aku mbayar luwih akeh kanggo akun singkatan URL tinimbang sing ditagih kanggo kabeh platform pemasaran. Aku bisa nggunakake versi gratis sing domainku ora disesuaikan, nanging II pengin wong sing dipercaya lan

Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial. Napa Advokasi Pegawe? Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Cukup,

CoSchedule: Kalender Editorial lan Publikasi Sosial kanggo WordPress

Wah… mung wow. Aku wis maca babagan CoScedule sawetara wulan kepungkur lan pungkasane entuk sawetara wektu kanggo ndhaptar sidhang lan nyoba kanggo nyoba. Plugin pancen apik banget kanthi kemampuan liyane sing dakkarepake. Kemampuan kanggo ndeleng blog WordPress kanthi tanggalan editorial kiriman wis rampung sadurunge, sanajan kanthi kemampuan drag and drop. CoSchedule njupuk kalender editorial menyang level sing anyar.