Mangkene Cara Sampeyan Aja Kobong karo Pemasaran Influencer

Kita wis nulis sadurunge babagan trap marketing pengaruh. Minangka salah siji sing menehi ganti rugi dadi influencer, aku ora percoyo babagan pira pengaruh pengaruh marketing sing wis disiyapake. Dadi, awal taun iki aku diajak menyang Brickyard amarga aku dadi pengaruh lokal ing media sosial. Ana akeh wong sing diundang saka media sosial - kabeh duwe skor dhuwur ing mesin skor pengaruh populer kanggo Indianapolis. Ing