Mcommerce Saiki Akeh 200% Luwih Cepet tinimbang E-commerce

Apa sampeyan ngelingi barang pisanan sing sampeyan tuku ing piranti seluler? Aku ora yakin nalika tuku seluler pertama, kira-kira liwat aplikasi seluler Amazon utawa Starbucks. Tuku seluler duwe sawetara watesan - siji yaiku panggunaan gampang lan teknologi, lan liyane mung percaya karo transaksi kasebut. Tuku seluler saiki wis dadi nomer loro, nanging statistik saka Coupofy mbuktekake. Nyatane,