Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan kita wis nulis babagan marketing konten luwih saka sepuluh taun, aku mikir penting yen kita mangsuli pitakonan dhasar kanggo loro mahasiswa marketing uga validasi informasi sing diwenehake marang pemasar sing berpengalaman. Pemasaran konten minangka istilah ekspansif sing nyakup ton lemah. Istilah marketing konten dhewe wis dadi norma ing jaman digital… Aku ora ngelingi wektu nalika marketing ora duwe konten sing ana gandhengane. Saka

Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% ​​pamirsa sing ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo ngoptimalake mesin telusuran lan judhul penting kanggo konten sampeyan dituduhake ing media sosial. Saiki yen sampeyan ngerti judhul penting, mula sampeyan kepengin weruh apa

Cara Nggawe Proposisi Nilai Gedhe

Salah sawijining pertempuran sing saya perjuangan karo perusahaan yaiku mandheg mikir apa sing ditindakake lan wiwit mikir kenapa masarakat nggunakake produk utawa layanane. Aku bakal menehi conto cepet… saben dina, sampeyan bakal nemokake aku ngrekam lan nyunting podcast, nulis kode integrasi, ngetrapake solusi pihak katelu, lan nglatih klienku. Ya, bla, bla… iku ora sebabe wong kontrak karo layananku. Dheweke bisa entuk layanan kasebut ing Fiverr kanggo

Cara Nggunakake Google Analytics kanggo Ngapikake Upaya Pemasaran

Kadhangkala aku mikir dheweke kudu ngganti jeneng analytics dadi questionaly analytics amarga analytics kayane ora nyedhiyakake analisis sing digoleki ... asring ngasilake pitakon. Yen sampeyan ora ngerti data ing saringan, segmen, lan diagram - sampeyan bisa uga nggawe asumsi sing elek adhedhasar cara narik laporan tartamtu. Dadi, wong-wong ing Quicksprout nyedhiyakake statistik sing nguwatirake iki: 80% pengecer nggunakake Google Analytics kanthi salah.

Cara Ngukur Bali saka Investasi Media Sosial

Kita wis ngrembug babagan tantangan ngukur ROI media sosial ing jaman biyen - lan sawetara watesan apa sing bisa sampeyan ngukur lan kepiye pengaruh pemasaran media sosial. Iku ora ateges sawetara kegiatan media sosial ora bisa diukur kanthi tliti. Mangkene conto sing gampang… CEO perusahaan tweet ing artikel kepemimpinan pamikiran, arah perusahaan, lan muji karyawan online sing nggawe sing apik