Clicktale: Pelacakan Acara Analytics ing Lingkungan Bebas Kode

ClickTale wis dadi pelopor ing industri analitik, nyedhiyakake data prilaku lan visualisasi sing jelas sing mbantu profesional e-commerce lan analitik kanggo nemokake lan nambah masalah karo situs kasebut. Editor Visual anyar ClickTale nyedhiyakake evolusi liyane, kanthi cara tanpa kode kanggo nggabungake acara ing situs sampeyan. Cukup arahake elemen acara lan jelasake acara… ClickTale ora sisane. Kanthi Editor Visual, Clicktale minangka salah sawijining perusahaan pisanan sing nyedhiyakake solusi ing njero