Sampeyan Terus Nggunakake Tembung "Kreatif"…

Robert Half Technology lan The Creative Group nerbitake studi lan infographic, Digital Marketing Dissonance, ing ngendi 4 saka 10 CIO ujar manawa perusahaane ora duwe dhukungan sing dibutuhake kanggo proyek pemasaran digital. Sanajan aku ora yakin manawa akurat, panliten kasebut banjur ngilangi sawetara data dadi rong ember, eksekutif TI lan eksekutif kreatif. Aku ora yakin manawa aku yakin ana sawetara korélasi antara dadi wong IT utawa dadi wong sing kreatif.

Efektivitas Ponsel Marketing Push Marketing

Miturut SVP Saluran Muncul saka Responsys Michael Della Penna, ing taun 2020 bakal ana 75 milyar piranti sing nyambung menyang Internet Things. Iki dudu wong… omah, mobil, platform, lan malah piranti medis kabeh nggawe aplikasi seluler lan tablet lengkap kanthi notifikasi push. Responsi anyar nggawe survey pemasaran seluler 1,200 konsumen AS lan nemokake 68 persen konsumen sing wis ndownload aplikasi, ngaktifake push