Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

Strategi lan Tantangan Go to Marketing Marketing ing Era Pasca-Covid

Wayahe istimewa ing taun iki cedhak, wektu kita kabeh ngarepake santai karo wong sing kita tresnani lan sing paling penting melu blanja plancongan. Sanajan ora kaya preinan biasane, taun iki beda amarga ana gangguane COVID-19. Nalika jagad iki isih ngupayakake ngatasi kahanan sing durung mesthi iki lan bali menyang normal, akeh tradhisi preinan uga bakal weruh pangowahan lan katon beda-beda.

MoEngage: Nganalisa, Segmen, Keterlibatan, lan Pribadhiake Perjalanan Konsumen Ponsel Pertama

Konsumen seluler pisanan beda. Nalika urip kasebut ngubengi ponsel, dheweke uga bisa mlaku ing antarane piranti, lokasi, lan saluran. Pelanggan ngarepake manawa merek bakal tetep selaras karo dheweke lan ngirim pengalaman khusus ing kabeh titik tutul fisik lan digital. Misi MoEngage yaiku mbantu merek nganalisa, segmen, melu, lan nggawe personalisasi lelungan konsumen. Ringkesan MoEngage Nganalisis Wawasan Perjalanan Pelanggan sing diwenehake dening MoEngage ngewangi para pemasar kanggo nggawe peta perjalanan para pelanggan

3 Langkah Strategi Digital Kuat kanggo Penerbit sing Nggawe Keterlibatan & Pendapatan

Amarga konsumen wis saya akeh pindhah menyang konsumsi warta online lan kasedhiya akeh opsi liyane, penerbit cetak wis weruh akeh penghasilane. Lan kanggo akeh wong, angel banget adaptasi karo strategi digital sing sejatine bisa digunakake. Paywalls biasane dadi bencana, nyebabake pelanggan dadi akeh konten gratis. Iklan bergambar lan konten sing disponsori wis mbantu, nanging program sing didol langsung kanthi intensif tenaga kerja lan larang regane, nggawe kabeh ora bisa digayuh

Pemasaran Seluler: Deleng Potensi Sejati Kanthi Conto Iki

Pemasaran seluler - bisa uga sampeyan wis krungu, nanging bisa uga saiki lagi wae ngobong mburi. Apamaneh, ana macem-macem saluran sing kasedhiya kanggo bisnis, apa pemasaran seluler ora bisa dianggep? Mesthi - sampeyan bisa musatake 33% wong sing ora nggunakake piranti seluler. Panganggone piranti seluler global dikarepake bakal tuwuh dadi 67% ing taun 2019, lan kita lagi wae