Munggah saka Pemasaran Sosial sing Didhukung Tujuan

Sampeyan bakal kerep nemokake aku ing sawetara debat online kanthi penting babagan politik, agama lan kapitalisme… kabeh tombol panas sing ngindhari masarakat. Pramila aku duwe presensi pribadi lan merek ing media sosial. Yen sampeyan mung pengin marketing, tututi merek kasebut. Yen sampeyan pengin aku, tututi aku ... nanging ati-ati ... sampeyan bakal entuk kabeh. Nalika dadi kapitalis sing ora kuwat, aku uga duwe ati gedhe. Aku yakin kita kudu nulungi wong liya

TOMS: Sinau Kasus ing Pemasaran Sebab sing Nguntungake

Sadurunge, aku nulis panjaluk liwat blog iki kanggo Stop Killing sabab Marketing. Masalahe yaiku benturan lan konsekuensi sing ora dienggo para konsumen nalika bisnis nindakake upaya pemasaran kanggo usaha sing bathi nalika nggunakake nirlaba utawa amal kanggo nyebar kabar. Mungsuh sebab pemasaran percaya manawa bisnis nyalah gunakake amal ... lan kudune mung menehi dana apa wae saka kabecikan ing ati. Masalahku kadang-kadang

Mandheg Killing sabab Marketing

Nalika siswa butuh dhuwit kanggo madhang sekolah, iku ora duwe akibat utawa asale saka ngendi dhuwit kasebut. Dheweke mung luwe lan butuh dana. Ora mung nedha awan sekolah, nanging dana siswa lan beasiswa, barang-barang medis, tutor, perawatan bocah, lan liya-liyane. Dhaptar kabutuhan tanpa wates lan, ing ekonomi sing mudhun, terus berkembang. Sumbangan kanggo Pengikut Nalika gempa bumi ing Haiti kedadeyan, Internet rame