Kepemimpinan Sosial: Asosiasi Kepemimpinan Indiana

Esuk iki minangka esuk sing apik banget sing dianakake karo Asosiasi Kepemimpinan Indiana. Ora asring sampeyan entuk kesempatan kanggo ngobrol karo klompok pimpinan pendidikan, guru kepemimpinan, lan pimpinan komunitas. Akeh wong sing kepengin menyang organisasi sipil lan pendhidhikan lan percaya yen ora bakal nemoni subjek kaya Media Sosial. Ing survey klompok sadurunge sesi: 90% klompok wis kenal karo komputer. 70% klompok wis kenal