Checker grammar paling apik kanggo blog, email, seluler lan media sosial

Yen sampeyan wis maca Martech Zone kanggo sawetara wektu, sampeyan ngerti aku bisa nggunakake cukup pitulung ing departemen editorial. Aku ora preduli babagan ejaan lan tata bahasa. Masalahe luwih umum. Wis pirang-pirang taun, aku nulis lan nerbitake artikel kanthi cepet. Dheweke ora ngliwati pirang-pirang langkah persetujuan - diteliti, ditulis, lan diterbitake. Sayange, iku nyebabake kula

Praktik Paling Apik kanggo Formulir Nganyari Pos lan Status

Aku ora yakin yen bakal nelpon infographic iki Cara Nggawe Tulisan sing Sampurna; Nanging, iki nduweni klarifikasi babagan praktik paling apik sing bisa digunakake kanggo nganyari blog, video lan status sosial kanthi online. Iki minangka nomer papat nomer infographic sing populer - lan ditambahake ing blogging lan video. Pemanfaatan citra, ajakan-ajeg, promosi sosial lan tagar minangka saran sing apik lan asring diabaikan amarga para pemasar mung kerja nyiarake kontene. Aku

Pentinge Grammar lan Tanda baca ing Blogging

Wong sing ngerti aku ngerti yen aku bisa dadi grammar lan geek tandha wacan. Nalika aku ora bakal mbenerake wong (aku mung menehi pribadi), aku wis dingerteni kanggo ngedit pratandha sing ngemot tembung sing salah eja, apostrop sing salah, lan kesalahan sing umume. Dadi, ora prelu dakkandhakake, aku mesthi nyoba nulis manawa tulisane nganti ora ana gunane gramatikal. "Malah ing blog?" Ya, sanajan ing blog. "Nanging