Torture Banyu - Analogi Analitis Nganggo Jembatan Banget

Data, kaya banyu, ana macem-macem jinis. Pikirane manungsa wis berkembang kanggo nyaring sebagian besar data sing kasedhiya amarga mung akeh. Nalika mbukak mata lan kuping, data ana ing endi wae. Werna tembok, swara AC lan ambune kopi tanggane dianggep kaya asor. Banyu kasebut ing udhara mesthi wae nanging ora migunani