7 Strategi sing Digunakake Pemasar Afiliasi Sukses Kanggo Ngasilake Pendapatan Kanggo Merek sing Dipromosikan

Pemasaran afiliasi minangka metodologi ing ngendi wong utawa perusahaan bisa entuk komisi kanggo marketing merek, produk, utawa layanan perusahaan liyane. Apa sampeyan ngerti yen pemasaran afiliasi mimpin perdagangan sosial lan ana ing liga sing padha karo marketing email kanggo ngasilake revenue online? Iki digunakake dening meh kabeh perusahaan lan, mula, minangka cara sing apik kanggo para influencer lan penerbit kanggo nggabungake menyang aktivitas. Statistik Kunci Pemasaran Afiliasi Akun pemasaran afiliasi liwat

Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

Panulis? 7 Cara Kuat Kanggo Nggawe Pesen Sampeyan dadi Pedagang Internasional

Ora diraguhi, yen sampeyan minangka panulis sing kepengin dadi karier sampeyan kudu takon, Kepiye supaya bukuku dadi buku terlaris? kanggo penerbit utawa panulis laris. Leres? Dadi, dadi panulis, yen sampeyan pengin adol buku kanthi maksimal supaya bisa maca lan bisa dihargai, mula bisa dingerteni kanthi mutlak! Cetha banget yen karier sampeyan kaya ngono

Ya, Isih Ana Blog Sing Apik Kanggo Disedhiyakake… Mangkene Cara Nggoleki

Blogs? Apa aku pancen nulis babagan blogging? Ya, ya. Nalika istilah payung resmi sing saiki digunakake ing industri yaiku pemasaran konten, blogging tetep dadi format sing paling umum sing digunakake perusahaan kanggo nggayuh perspektif lan klien saiki. Aku ora nate ngerti manawa istilah blogging bakal saya gedhe, nanging saiki digunakake luwih sithik. Nyatane, aku asring nyebut tulisan ing kene minangka artikel tinimbang