3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Reachli: Jaringan Pariwara Visual

Kita wis nuduhake sistem rekomendasi konten liyane kayata Outbrain. Kepiye yen konten sampeyan ora asipat tekstual, lan luwih visual - kayata kupon, grafis informasi, grafis sales, ajakan-ajeg utawa foto? Reachli minangka jaringan pariwara visual. Reachli duwe luwih saka 70,000 pengiklan sing entuk luwih saka 3.5 yuta tontonan saben wulan! Reachli duwe teknologi pasangan-lan-match sing dimiliki nggunakake algoritma kata kunci, konteks, lan pencocokan foto kanggo masangake gambar sing ana ing web karo

APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha

Minangka persiyapan kanggo wawancara karo Guy Kawasaki, aku tuku salinan APE: Penulis, Penerbit, Pengusaha-Cara Nerbitake Buku. Aku wis maca mayoritas buku Guy Kawasaki lan wis suwe saya suwe dadi penggemar (priksa manawa wawancara kasebut digawe pisanan kanggo dheweke tweet ... crita lucu!). Buku iki beda banget, sanajan… minangka buku instruksi langkah-langkah rinci babagan cara nerbitake ebook dhewe. Panulis Guy

Monetisasi Newsletter Email: Rong Pilihan sing Bisa Digunakake kanggo Blogger lan Penerbit Cilik

Pengaruh ora dadi domain eksklusif kanggo penerbit gedhe. Bola mata lan dolar pemasaran dialihake menyang tentara penerbit ceruk sing cilik; dadi kurator konten, blogger, vlogger, utawa podcast. Amarga tambah akeh panjaluk, mikro-publisher iki kanthi tepat golek cara kanggo entuk bathi kanthi tliti saka pamirsa, lan usahane. Bathi ing Buletin Email Bebarengan karo taktik monetisasi sing saiki digunakake, kayata iklan tampilan situs web lan sponsor media sosial, khusus saiki